Vattis teki paluun näyttelykehiin joulukuun Helsingin näyttelyissä. Helsingin Voittajassa whippetit arvosteli Göran Bodegård ja Vattis oli hienosti VAL ERI2 SA PN4. Sunnuntaina Vattis oli VAL ERI3 SA Matti Tuomisen arvostelemana. Itse en valitettavasti pystynyt lähtemään näyttelyihin, mutta Vattis pääsi luottohandlerinsa ja –matkakumppaninsa Pian kanssa reissuun. Kiitos Pia! Pääsin kuitenkin mukaan näyttelytunnelmaan, sillä Kirsi ja Timo järjestivät ihanan videoyllätyksen.  Kiitos Kirsi ja Timo!

Vattis Messarissa -video

Lauantain arvostelu: ”Vacker, välbyggd. Fin balans. Bra och korrekta detaljer. Rör sig trevligt men kunde ha aningen längre steg. Fin hund.”

Sunnuntain arvostelu:  ”4,5-v. miellyttävälinjainen narttu, jolla sopiva raajaluusto. Hyvä runko. Miellyttävä pää ja ilme. Hieman ahtaat takaliikkeet. Miellyttävä ylälinja. Hyvät sivuliikkeet. Esiintyy ja esitetään hyvin.”

 

Nopokin (Hookoplan Hayabusa) osallistui Voittaja-näyttelyihin ja lisäksi lokakuussa Turun ja Seinäjoen näyttelyihin. Nopo oli jokaisessa näyttelyssä VAL ERI.

Vattiksen tyttäret Alli (Hookoplan Heresia) ja Kitty (Hookoplan Hello Kitty) pääsivät loppuvuoden aikana ensimmäistä kertaa kehään. Alli osallistui Whippet-Tapahtumaan, jossa pennut arvosteli Janet Duke (kennel Rushden). Alli ei sijoittunut luokassaan, mutta sai mukavan arvostelun:  ”Beautiful head. Sadly ears are large. Good neck. Layback shoulders. Still need develop front angulation. She developing slowly but she is very promising.” Kitty osallistui Vindelnissa Västerbottens Kennelklubbin epäviralliseen näyttelyyn ja oli upeasti pennuissa ROP ja RYP2. Tuomarina oli Lena Sundqvist.

Kitty
kitty_palkinnot-normal.jpg