Sunnuntaina 4.11. oli vuorossa Tarton KV-näyttely. Lähdin reissuun Hillan ja Hondan kanssa torstai-iltana. Ajoimme Vaasaan, josta lähti King Toursin bussi kohti Tarttoa. Olimme Tartossa perillä perjantai-iltana. Koska Hilla ja Honda olivat kehässä vasta sunnuntaina, kului lauantai rennoissa merkeissä. Olin aamupäivällä näyttelypaikalla kannustamassa kingtoursilaisia. Onnittelut Tuijalle&Karkille ja Tanjalle&Ricolle loistavasta menestyksestä! Loppupäivä kului shoppaillessa, seuraavaan päivään valmistautuessa sekä hieman Karkkia ja Ricoa juhlien ;)  

Vihdoin koitti sunnuntai. Näyttelyssä oli 11 whippettiä ja tuomarina toimi tanskalainen Leif Lehman Jorgensen. Hillalla ja Hondalla meni loistavasti! Honda oli JUN ERI/1 JUN-SERT ROP-JUN PN-4 ja Hilla AVO ERI/1 PN-1 SERT CACIB VSP, uusi Est & S Mva.

Olen erittäin tyytyväinen kumpaankin neitiin. Hillasta tuli tuplavalio ja Hillan seuraneidiksi matkaan lähtenyt Honda ylitti täysin odotukset. Tuomari naureskeli mun reaktiolle Hondan luokkavoiton jälkeen :D Hondan kanssa on aina tosi mukava olla kehässä, kun se käyttäytyy niin hienosti. Kiitokset Annmarille Hondan esittämisestä PN-kehässä ja kiitos kaikille onnitteluista! Tästä on hyvä jatkaa :)