Edellisestä päivityksestä onkin vierähtänyt jo yli kuukausi ja sinä aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Hermanni ja Hellevi ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Hermanni muutti Seleniuksen perheen luokse Ouluun ja Hellevi Kangasalalle Niemisen perheen iloksi. Kumpikin pentu on sopeutunut uuteen kotiinsa hyvin. Toivotan paljon iloisia ja aurinkoisia hetkiä kummankin pennun ja uuden perheen yhteiselle taipaleelle :)

Hermanni ja Sofia (kuva: Riitta Selenius)


Herkko etsii edelleen sitä oikeaa kotia. Herkko on iloinen, sosiaalinen ja reipas pentu, joka on kokenut autoilija ja kylästelijä. Herkko on tutustunut uusiin paikkoihin, ihmisiin ja eläimiin, ja Herkko tuntuukin rakastavan kaikkia ja kaikkea. Herkon rokotukset ovat kunnossa. Etsin Herkolle rakastavaa, näyttelyistä kiinnostunutta kotia mielellään Oulun seudulta.



Pari viikkoa sitten pidimme ensimmäiset pentutreffit, johon osallistuivat Oulun seudulle jäänyt kolmikko (Kola, Heppu ja Hermanni) sekä Herkko ja Hellevi. Vauhtia ja painia riitti, kun viisikko pääsi Jäälin metsiin rallaamaan. Äänenkäytöstä vastasi varsinkin Hellevi, joka on ollut alusta alkaen pentueen äänekkäin.

Kola ja Herkko




Kola ja Hellevi


Hermanni (kuva: Riitta Selenius)


Lopuksi vielä poseerauskuvia viidestä pennusta ja muutama muu kuva :) 

Hose 14 vk (kuva: Marika Vartinen)


Alli 16vk (kuva: Anna Reponen)


Kitty 15 vk (kuvat: Mats ja Svanhild Ingvarsson)




Herkko 15 vk



Kola 15 vk


Hellevi 15 vk


Herkko ja Hermanni