Kössi (Hookoplan Hasim Rahman) osallistui lauantaina 3.8. Orivedellä whippetien agilitymestaruuskisoihin ja nappasi hienosti hopeaa! Onnea Kösmötti ja Pia! Hookoplan agilityveljeksillä Kössillä ja Nopolla on hieno mitaliputki rotumestaruuskisoissa: Nopolle hopeaa 2010 ja 2011 sekä kultaa 2012 ja tänä vuonna siis Kössille hopeaa.

Sunnuntaina 4.8. oli vuorossa Iisalmen näyttely, jossa whippetit arvostelu Marjatta Pylvänäinen- Suorsa. Se oli meidän perheen viimeinen näyttely tälle kesälle, mutta samalla myös paras näyttely menestyksen puolesta. Herkko (Hookoplan Hélder Postiga) nappasi ensimmäisen PU-sijoituksensa (PU2) ja sai vara-sertin. Kola (Hookoplan Hendo Henderson) oli junnuluokan kolmas EH:lla. Näyttelypäivän ja koko näyttelykesän kruunasi Honda (Whiptails Prelude To Love), joka oli VSP kera sertin ja cacibin. Sertin myötä Hondasta tuli sekä Suomen että Venäjän muotovalio!

Herkon arvostelu: "Hyvä koko, mittasuhteet ja luusto. Kaunislinjainen pää. Hyvänkokoiset, oikea asentoiset korvat. Hyvä kaulan asento ja muoto. Tasapainoinen ylälinja. Hyvä lantio. Hyvä häntä. Hyvin kulmautunut. Kevyet, joustavat liikkeet."

Hondan arvostelu: "Hyväluustoinen narttu. Selvä sukupuolileima. Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään linjat. Hyvät ruusukorvat. Hyvä kaulan muoto ja asento. Suora selkä. Tasaisesti kaareva lanne ja lantio. Riittävä rungon syvyys. Hyvin kulmautunut taaa, edestä riittävästi. Kapeahkot takaliikkeet. Hyvä sivuliike."  

ROP Zaraque's Irish Coffee ja VSP Whiptails Prelude To Love (Kuva: Pia Harjuhahto)
iisalmi2013-normal.jpg

FI BY EE UA RU MVA BYV-09 Whiptails Prelude To Love
hondajavattis7-normal.jpg