Blogi on jäänyt päivittämättä, vaikka paljon on tapahtunut viimeisimmän päivityksen jälkeen. Tässä nyt kuitenkin laumamme ja kasvattieni kevätkuulumisia ja -tuloksia :)

Maalis- ja huhtikuu ovat koiralaumassamme synttäreiden aikaa. Hilla täytti 24.3. seitsemän vuotta ja 28.4. Hava ja Vattis täyttivät kolme vuotta. Onnea vielä tätäkin kautta Hillan veljille ja kaikille Hillan pennuille!

Viima 3vee
Veljekset Kössi ja Nopo ovat harrastaneet aktiivisesti ja monipuolisesti. Kössi osallistui tokokokeeseen Haukiputaalla 3.4. Tulokseksi tuli 146,5 pistettä ja ALO2. Kössi on nyt debytoinut myös virallisissa agilitykisoissa. Hylkäyksestä huolimatta meno oli erittäin lupaavaa! Nopo osallistui 8.5. Tampereen KV-näyttelyyn, jossa whippetit arvosteli norjalainen Eli-Marie Klepp. Nopon tulos oli VAL ERI/4 SA. Hyvä pojat! :)
Kesän näyttelykausi käynnistyi osaltamme tänään, kun Vattis osallistui Överkalixin näyttelyyn. Vattiksen tulos oli VAL ERI/2 SA PN-3 VA-SERT. Tuomari Per Iversen arvosteli Vattiksen näin: ”Välgående tik i mycket bra kondition. Korrekt storlek. Välformat huvud. Välburna öron. Utmärkt hals. Mycket bra över- och underlinje. Välvinklad bak. Kunde ha en lite längre svans. Bra rörelser. Välvisad.”
Kummipoikani Kalle (4v) ja Vattis osallistuivat ensimmäistä kertaa Lapsi ja koira/lelukoira -kilpailuun Oulussa järjestetyssä vappumätsärissä. Kaksikon yhteistyö sujui hyvin ja sijoitus oli hienosti kolmas :)
Havakin pääsi pitkästä aikaa mätsäriin, kun kävimme viime viikonloppuna harjoittelemassa tulevia koitoksia varten. Hava esiintyi hyvin ja oli lopulta BIS-3. (kuva: Elisa Honkala)
Muutama viikko sitten kävimme Oulunsalossa lenkillä isolla porukalla. Paikalla oli 14 koiraa: 13 whippetiä ja kultainen noutaja.






Loppuun vielä ihastuttava kuva ihastuttavasta Hontisesta :) (kuva: Kastehelmi Kakko)