Aika vaan rientää ja pennut täyttivät eilen jo yhdeksän viikkoa. Pennut ovat ulkoilleet kovasti, ja autoilua ja remmikävelyäkin on harjoiteltu. Heikki, Hermanni, Helga ja Herkko pääsivät sunnuntaina tutustumaan vinttikoiramaailmaan, kun kävin niiden kanssa OSVKH:n maastoharjoituksissa ihmettelemässä meininkiä. Pennut olivat oikein reippaita ja varsinkin Helga ihastui kaikkiin muihin koiriin. Paikalla oli myös jo uuteen kotiinsa muuttanut Kola (ex-Hendo) ja tutut italiaanoveljekset Tiikeri ja Taikuri. Seitsikko pääsikin keskenään riekkumaan ja mukavaa näytti olevan :)

Pennut kävivät viime perjantaina Oulun Eläinklinikalla ell Ilkka Lakovaaralla pentutarkastuksessa. Hermannin ja Heikin kiveksiä lukuun ottamatta jokaisella pennulla oli kaikki vallan mainiosti. Hermannin toinen kives on laskeutunut ja toisenkin suhteen eläinlääkäri oli yllättävän toiveikas. Heikillä ei ole kumpikaan kives laskeutunut. Heinon, Herkon ja Kolan kivekset ovat ok. 
 
Ensimmäinen pentu tosiaan lähti uuteen kotiinsa lauantaina, kun Kola (Hookoplan Hendo Henderson) muutti Kempeleeseen Jonin ja Minnan luokse. Paljon onnea ja mukavia hetkiä yhteiselle taipaleelle Joni, Minna ja Kola! :)
 
Heino, Hermanni, Herkko, Heikki, Helga ja Hellevi ovat vielä vailla omia rakastavia koteja. Helga etsii sijoituskotia Oulun seudulta.

Kola, Joni ja Minna


Kola harjoittelee uudessa kodissaan