Honda is in da house! Hillan pikkusisko saapui kotiin 18.11. Aluksi Hilla ihmetteli Hondaa, seurasi pikkuista joka paikkaan ja tuijotti Hondaa koko ajan. Alkuihmetyksestä toivuttuaan siskokset ovat olleet hyviä kavereita. Pelkäsin turhaan Hillan olevan liian raju Hondan kanssa, sillä Hilla osaa leikkiä sievästi Hondan kanssa. Huide on jotenkin seonnut Hondan suhteen, siis positiivisessa mielessä. Honda on saanut jäytää Huiden korvia ja Honda on nuuskinut Huidea enemmän kuin Hilla vajaan kolmen vuoden aikana. Hipsu tykkää Hondasta yhtä paljon kuin Hillasta eli ei juuri yhtään.

honda_02.jpg

Honda on vastannut luonteeltaan täysin odotuksiamme. Se on samanlainen iloinen rämäpää kuin Hilla. Välillä tosin tuntuu, että Hondalla ei ole omaa ajatustoimintaa ollenkaan, kun ihan kaikessa pitää matkia Hillaa :D Honda tunnetaan myös nimillä Kiljukaula ja Pikkuräksy. Pikkukaveri ei säästele ääntään, jos siltä tuntuu.

honda_01.jpg

Honda on ollut kiltti pentu eikä se ole mitään suurempia tuhoja (vielä) tehnyt. Joulukuusen pikkuneiti kaatoi kaksi kertaa ja kolmas kerta oli lähellä, mutta sain napattua kuusesta kiinni. Honda on tosi ketterä kaveri ja se kiipeilee kissojen kiipeilytelineiden alimmilla tasoilla. Hondan ihanin tapa on tulla nukkumaan aivan iholle kiinni <3