Jihaa, pakkaset ovat ohi ja kevät tulee kohisten. Olemme nauttineet auringosta metsälenkeillä, joilla varsinkin Honda on kirmaillut innoissaan. Honda on alkanut käyttää omia aivojaan eikä kaikessa tarvitse enää matkia Hillaa. Hondalle onkin kehittynyt omia hauskoja tapoja. Esimerkiksi se haluaa ehdottomasti kiivetä syliini ja mielellään olkapäälleni, kun tulen kotiin. Meidän pieni marakatti <3

Kävimme 11.3. yhdistetyllä sukulointi- ja mätsärireissulla Paltamossa. Jälleen meni tosi kivasti. Hilla oli isojen aikuisten punaisten kolmas. Honda oli pentujen punaisten ykkönen ja BIS-5! Hondan kanssa on ihanaa olla kehässä, kun se käyttäytyy niin rauhallisesti. Se ei vielä kertaakaan pomppinut kehässä toisin kuin Hilla vastaavassa iässä. Hilla oli kuin kenguru, joka yritti hypätä roikkumaan hampaillaan mun hihaan :D Mätsärin jälkeen kyläilimme Pasin isovanhempien luona ja Honda taisi saada kaksi uutta ihailijaa.

Sunnuntaina 18.3. koitti vuoden ensimmäinen ulkomaan näyttelyreissu. Kohteena oli Ruotsin Boden. Whippetnarttuja oli ilmoitettu 13, joista yhdeksän oli avoimessa luokassa. Hillan tulos oli AVO 1/5 CK. Kiitokset Elisalle ja Kumppikselle matkaseurasta. Seuraavaksi Hilla osallistuu Vaasan näyttelyyn.