Lähdimme porukalla (Hilla, Rico-göötti ja isäntäväki) lauantaina 13.5. Piteåån koiranäyttelyyn. Vähän hirvitti, miten selviämme reissusta, sillä olimme kaikki ensimmäistä kertaa Ruotsissa näyttelyssä. Mua jännitti eniten näyttelypaikan löytyminen, mutta se onnistui hyvin. Ilma näyttelypaikalla oli whippettien kannalta melko kelju: kylmä ja tuulinen.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 19 whippettiä: 6 urosta ja 13 narttua. Avoimen luokan narttuja oli viisi. Hilla esiintyi huonoon keliin nähden ihan kivasti. Hillan menestys yllätti meidät täysin: AVO 1/1, SA, PN-1, sert, ROP! Kun tajusin Hillan olevan PN-1 ja saavan sertin, nousi kyyneleet silmiin. Kuuden varasertin jälkeen serti tuntui ja tuntuu edelleen erittäin hyvältä. Päivän päätteeksi Hilla oli vielä kovassa vesisateessa RYP-4! Hillero on hieno tyttö <3

Ricollakin meni hienosti. Gööttien tuomarilla oli tosi tiukka linja, joten Ricon tulokseen (JUN 1/1, KP) voi olla tosi tyytyväinen.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja mukava, joten uusi Ruotsin reissu on jo suunnitelmissa ;) Kiitokset Tanjalle ja Lasselle matkaseurasta!

Hilla pääsi keskiviikkona (24.5.) ensimmäisen kerran tälle vuodelle vieheen perään OSVKH:n järjestämissä möllimaastoissa. Hilla juoksi yhdessä Fidon (Calleca'ry Love Is To Good To Be True) kanssa ja hyvin meni. Hilla sijoittui pienten aikuisten sarjassa toiseksi ja Fido voitti!