Loma oli ja meni. Pääasiassa otimme rennosti ja löhöilimme. Alkulomasta kävimme mökkeilemässä Puolangalla. Perinteisesti äitini raahasi mut puolipakolla poimimaan hilloja. Ei auttanut, vaikka sanoin mulla olevan jo 13 kg Hillaa ;) Honda intoutui uimaan mun ja Ressun perässä "saareen", joka on noin viiden metrin päässä rannasta. Hillaa ei uintijutut kiinnostanut. Loppulomasta innostuimme taas kuntoilemaan Rovaniemen canicrosskisat tähtäimessä. Hyi, bongasimme taas käärmeitä lenkkipolun varrelta. Onneksi mitään ei ole sattunut.

Elokuun ensimmäisen viikonlopun olimme Liettuan Palangassa, jossa järjestettiin kaksi KV-näyttelyä ja erikoisnäyttelyitä. Hilla pärjäsi parhaiten lauantaina KV-näyttelyssä: avo-narttuja oli kahdeksan ja Hilla oli ERI/2. Harmi, että arvostelu on liettuaksi. Arvostelussa lukee monta kertaa "puikiai", joka tarkoittaa erinomaista. Olisi mukavaa ymmärtää loputkin. Olimme erittäin tyytyväisiä Hondaan, joka sai lauantaina ja sunnuntaina uransa ensimmäiset ERI:t. Reissu oli tosi mukava, vaikka tavoitteisiin ei ihan päästykään.

palanga.jpg
 
Kävimme loman aikana myös muutamissa mätsäreissä. Hilla osallistui vain yhteen. Molemmat esiintyivät nätisti ja napsivat sijoituksia. Hondan mielestä kaikista mukavinta taisi olla Kiimingin mätsärissä, sillä sieltä löytyi uusi mukava kaveri, faaraokoira Kendra (Enigma Perfect Style). Kaveruksista oli aika vaikeaa saada otetuksi kuvia…

kaverit.jpg