Hui kauhistus, edellisestä blogikirjoituksesta on kulunut 10 kuukautta. Palasin työelämään syyskuun alussa neljän vuoden tauon jälkeen ja talvi menikin uuteen arkeen totutellessa. Vuorotyön, viiden koiran ja kahden pienen lapsen jäljiltä ei ole paljon ylimääräistä aikaa jäänyt ja sen takia blogi on jäänyt päivittämättä. Yritän nyt ryhdistäytyä asian suhteen :)

Paljon on ehtinyt 10 kk aikana tapahtua. Herkko (H. Hélder Postiga) nappasi kolmannen Ruotsin sertinsä Bodenin näyttelystä 18.10. ja tuli samalla kertaa sekä Ruotsin että Suomen muotovalioksi. Hienosti meni myös marraskuussa Jyväskylässä, jossa Herkko oli yli 40 uroksen joukosta PU3 ja sai vara-cacibin, joka vahvistuu cacibiksi. Herkon näyttelyvuosi 2014 meni sen verran hyvin, että se nappasi hienot sijoitukset vuoden whippetkisoissa: Vuoden whippeturos #6 Suomessa ja Vuoden whippeturos #11 Ruotsissa. Herkko kävi viime vuonna Ruotsissa kuudessa näyttelyssä: PU1 ROP, 2 x PU2, 3 x PU3, 3 sertiä, 3 varasertiä ja cacib.

FI SE MVA PMV-13 PMJV-13 JV-13 HEJV-13 Hookoplan Hélder Postiga
HookoplanH%C3%A9lderPostiga.jpg

Kola (H. Hendo Henderson) ja Hose (H. Hegemonia) juoksivat kesällä 2014 hienosti maastossa. Kola keräsi yhteensä kolme sertiä ja on ehtinyt tänä vuonna saada jo neljännen. Hosellakin on kaksi maastosertiä. Hienoa Kola, Hose ja treenarit! :)

Näyttelyvuoden 2015 ehti Hookoplalaisista korkata ensimmäismme näyttelyvuosi alkoi huhtikuussa Vaasassa. Herkko oli Matti Tuomisen arvostelemana VSP, Nopo ERI2, Kitty (H. Hello Kitty) ERI2 SA ja Vattis (H. Harmattan) PN4. Vattis teki siis paluun näyttelyenä Nopo (H. Hayabusa), joka oli Kajaanin tamminäyttelyssä hienosti VSP ja sai cacibin. Omien koiriekehiin yli kahden vuoden tauon jälkeen! Oli kyllä liikuttava hetki päästä Vattiksen kanssa kehään pitkästä aikaa. Vattista on ollut aina ilo esittää, mutta nyt se oli erityisen mukavaa.

Kesän näyttelykausi alkoi Hyrynsalmen ryhmänäyttelyssä 23.5. Whippetit arvosteli tanskalainen Gunnar Nyman. Herkko oli VSP, Hilla (Whiptails Pocahontas) PN2 ROP-VET ja Vattis PN4. Ensimmäinen kerta kun meidän koirista oli kolme sukupolvea samassa näyttelyssä :)

Seuraavaksi oli vuorossa lähiryhmikset Muhoksella ja Limingassa 6.6. ja 7.6. Muhoksella Markku Kipinän kehässä Hookoplalaisia edusti Kitty. Kitty oli upeasti ROP ja sai sertin. Sama tahti jatkui seuraavana päivänä Limingassa, jossa Kitty oli jälleen ROP kera sertin. Velipoika Herkko oli VSP, Vattis PN2 ja Hilla VSP-VET. Stort grattis Kitty med fam!!

Muhos 6.6. VSP Zaraque's Irish Coffee ja ROP Hookoplan Hello Kitty (kuva: Heidi Lonnakko)
muhos2015.jpg

kittymuhos2.jpg

kittymuhos.jpg

Liminka 7.6. VSP Hookoplan Hélder Postiga ja ROP Hookoplan Hello Kitty (kuva: Heidi Lonnakko)
liminka2015.jpg

Tästä on hyvä jatkaa näyttelykesää :)