Piiitkästä aikaa kuulumisia…

Elokuun alussa kävimme Kuopion näyttelyissä. Katkesi tämän vuoden ERI-putki ja kunnolla: tuloksena H ja 2 x EH/2. Kuopion jälkeen vietimme parin kuukauden näyttelytauon. 7.10. Hilla osallistui Oulun näyttelyyn ja se meni huomattavasti paremmin: AVO ERI/4. Hilla oli myös mukana Whiptailsin kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasvattaja.

Näyttelytauon aikana kävimme maastokisoissa ja muutamissa rataharkoissa. Maastoilu ei oikein onnistunut, koska Hilla ilmeisesti aavisti vieheen menevän väärään suuntaan ja peli olikin sitten jo menetetty. Radalla harjoiteltiin kopitusta, joka alkoi sujua ihan kivasti. Ensi kaudella jatketaan.

Lokakuun ensimmäisenä päivänä täyttyi yksi tämän vuoden tavoitteista, kun osallistuin Hilla kanssa Rovaniemellä canicrossin (eli koirajuoksun) harrastussarjaan. Matka oli 3 km ja rata oli Jäälin pannukakkumaastoihin verrattuna melko rankka. Vaikka jäätiinkin viimeiseksi, kaikki tavoitteet täyttyivät: hävittiin voittajalle alle 10 min (6 min) ja mun arvioima aika alittui yli viisi minuuttia. Meidän varsinainen canicrosstreeni jäi melko vähiin, mutta Hilla oli kuin vanha konkari ja veti mua noin puolet matkasta. Kokemus oli tosi mukava eikä startti taatusti ollut meidän viimeinen. Hyvä Hilla, me tehtiin se!! :D