29.8.2009 Valko-Venäjän Voittaja 2009

Whippetit ja vinttikoiraryhmän arvosteli Rita Reyniers, Belgia ja BIS-kasvattajan valitsi Natalia Danilova, Valko-Venäjä.

Kössi, Hookoplan Hasim Rahman NUO EH

Vattis, Hookoplan Harmattan JUN ERI/1 jun-sert ROP-jun ROP BY JV-09 RYP-3

Hava, Hookoplan Havanna NUO EH

Honda, Whiptails Prelude To Love AVO ERI/1 sert cacib BY V-09

Hookoplan BIS3-kasvattaja

 

Hookoplan BIS3-kasvattajaryhmä: Vattis, Hava ja Kössi. Kuva: Pasi Kolehmainen.

 

30.8.2009 August 2009 KV-näyttely

Whippetit arvosteli Georgi Schegol, Georgia ja BIS-juniorin valitsi Olga Goncharuk, Ukraina.

Kössi, Hookoplan Hasim Rahman NUO ERI/1 sert cacib ROP

Vattis, Hookoplan Harmattan JUN ERI/1 jun-sert ROP-jun BY LT JMVA BIS5-jun

Honda, Whiptails Prelude To Love AVO ERI/1 sert cacib BY MVA

 

Viikonlopun menestystä himmensi Havan sunnuntainen episodi. Käytimme koirat viereisessä metsässä jaloittelemassa tunti ennen whippettien arvostelua ja kaikki oli ok. Kun otin koirat häkeistä valmistautumaan kehää varten, Havan kuono oli pahasti turvonnut. Annoin Havalle heti kaksi kyytablettia. Syy turvotukseen jäi epäselväksi. Kuonosta ei löytynyt reikiä tms. Kävimme näyttelypaikalla eläinlääkärin luona, mutta pitkän pohdinnan jälkeen päätimme jättää hänen suosittelemansa piikin ottamatta, sillä koko homma vaikutti jotenkin epäilyttävältä ja omituiselta. Myöhemmin illalla Hava sai lisää kortisonia ja seuraavaan aamuun mennessä turvotus oli kokonaan laskenut. Onneksi Hava on kunnossa ja selvisimme säikähdyksellä.

Minskin näyttelyt olivat meidän viimeiset näyttelymme tälle kesälle ja nyt jäämme näyttelytauolle. En ole ilmoittanut koiria mihinkään näyttelyyn, mutta eiköhän me johonkin suunnata loppusyksystä/alkutalvesta :)